wonen | expert

Fibaro The Heat Controller Starter Pack (Apple HomeKit) Smart home accessoire

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Fibaro The Heat Controller Starter Pack (Apple HomeKit) Smart home accessoire (Fibaro-The-Heat-Controller-Starter-Pack-Apple-HomeKit-Smart-home-accessoire372553524)

Met The Heat Controller Starter Pack van Fibaro heb je meer controle dan ooit over de temperatuur in je huis. Op basis van de kubieke capaciteit van je kamer berekent de heat controller van Fibaro hoeveel tijd er nodig is om de gewenste temperatuur te bereiken en zorgt ervoor dat de juiste temperatuur wordt bereikt. Voordelen van de The Heat Controller Starter Pack van Fibaro * Accuduur tot een seizoen * Past op bijna elke radioator * Accu op te laden met micro USB * Werkt met Apple HomeKit Fibaro The Heat Controller: de slimmere thermostaatThe Heat Controller Starter Kit van Fibaro bestaat uit een extra knop die je op de huidige knop van jouw verwarming kan plaatsen en een slimme sensor. De sensor in meet de temperatuur en kan heel precies meten van de temperatuur in je hele kamer is. Mocht dit lager zijn dan de temperatuur die jij hebt aangegeven, dan zorgt de controller ervoor dat de verwarming nog even draait zodat jouw kamer op jouw ideale temperatuur is.


sterren: identiekEUR: 94.99

Andere producten uit deze categorie

Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

De Beko ATH8130 luchtbevochtiger is een ideale keuze voor elk huis. Dankzij de E-Vapor functie wordt lucht door een honingraatstructuur gefilterd. Daardoor ontstaat er een natuurlijke verdamping.

EUR: 149.00

Beko ATH7120 Luchtbevochtiger

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH7120 Luchtbevochtiger

De Beko ATH7120 luchtbevochtiger zorgt op een stille en prettige manier ervoor dat de lucht in jouw huis of kantoor gezonder wordt. Een te droge lucht zorgt namelijk voor een droge huid, hoesten en zelfs hoofdpijn en concentratieproblemen.

EUR: 89.95

Domo DO8124 Ventilator

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Domo DO8124 Ventilator

De Domo DO8124 maakt thuiskomen op een warme zomerdag een stuk leuker. Zet 'm in de woonkamer voor verkoeling of op de slaapkamer, dankzij het lage geluidsniveau is lekker koel slapen geen probleem.

EUR: 89.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties