wonen | expert

Beko ATH7120 Luchtbevochtiger

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH7120 Luchtbevochtiger (Beko-ATH7120-Luchtbevochtiger372536419)

De Beko ATH7120 luchtbevochtiger zorgt op een stille en prettige manier ervoor dat de lucht in jouw huis of kantoor gezonder wordt. Een te droge lucht zorgt namelijk voor een droge huid, hoesten en zelfs hoofdpijn en concentratieproblemen. Het heeft een bevochtigingscapaciteit van 250 ml/u. Voordelen van de Beko ATH7120 * 30 watt vermogen * 3 liter inhoud waterreservoir * Geschikt voor ruimtes tot 80 m² * Geluidsniveau 38 dB Prettig gebruik van de luchtbevochtiger Het apparaat kan in gesteld worden op twee snelheden, waarmee je zelf kan bepalen hoe snel de lucht wordt bevochtigd. Het bevochtigen van de lucht gaat door middel van stoom. Het apparaat heeft een stille werking, waardoor hij ook prettig aan kan staan in een slaapkamer of tijdens het televisie kijken. Functies zijn eenvoudig in te stellen via het LED-display.


sterren: onbekendEUR: 89.95

Andere producten uit deze categorie

Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

De Beko ATH8130 luchtbevochtiger is een ideale keuze voor elk huis. Dankzij de E-Vapor functie wordt lucht door een honingraatstructuur gefilterd. Daardoor ontstaat er een natuurlijke verdamping.

EUR: 149.00

Sage CREATISTA PLUS SEA SALT Nespresso

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Sage CREATISTA PLUS SEA SALT Nespresso

Met de Sage Creatista Sea Salt koffiemachine van Nespresso zet je zeer eenvoudig koffie van topkwaliteit. Bereidt koffie altijd in je eigen stijl door de unieke melkschuimtechnologie en de gebruiksvriendelijke display.

EUR: 428.00

Siemens TW86105P Waterkoker

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Siemens TW86105P Waterkoker

Waterkoker met instelbare thermostaat De TW86105P waterkoker van Siemens heeft een watertank van 1, 5 liter en 2400 Watt vermogen. Aan de bovenzijde van de waterkoker stelt u de temperatuur in, waarbij u kunt kiezen uit 70°, 80°, 90° en 100° Celsius.

EUR: 82.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties