wonen | expert

Air & Me Evel Luchtontvochtiger

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Air & Me Evel Luchtontvochtiger (Air--Me-Evel-Luchtontvochtiger372568048)

De Air naturel Evel is een luchtontvochtiger met dessicatie technologie. De Evel droogt de lucht via een absorberende gel die gedroogd wordt, zodat deze niet vervangen hoeft te worden. De voordelen van de Air naturel Evel: * De ontvochtiger maakt gebruik van dessicatie technologie: de lucht wordt via een absorberende gel gedroogd en hoeft niet vervangen te worden * HygroSmart zorgt ervoor dat de omgevingstemperatuur aangepast wordt voor het bereiken van de ideale vochtigheidsgraad * 3 snelheden * Met Clothes Dry maakt de Evel de luchtvochtigheid ideaal om was te drogen Gemakkelijk verplaatsbaar en optimaal gebruikscomfort Voor een gezonde een frisse ademlucht gebruik je de Air naturel Evel. Dankzij de dessicatie technologie is de luchtontvochtiger al effectief vanaf 0°C, en houdt de Evel de lucht in huis fris. De Evel is dankzij de roterende wieltjes makkelijk te verplaatsen, en is ondanks haar verschillende functies en snelheden gemakkelijk te gebruiken. Ook is de luchtontvochtiger door het hele huis in te zetten, voor optimaal gebruikscomfort.


sterren: Unknown

EUR: 299.00

Andere producten uit deze categorie

AEG AWK03 Klimaat accessoire

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AWK03 Klimaat accessoire

Met de AEG AWK03 raamafdichtingskit voorkomt je dat de warme lucht naar binnen komt als de afvoerslang van de mobiele airco naar buiten hangt. Je kunt er namelijk de kieren, waar anders de warme lucht doorheen zou komen, ermee afdichten.

EUR: 99.99

Arlo Ultra and Pro 3 Solar Panel Charger IP-camera accessoire Zwart

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Arlo Ultra and Pro 3 Solar Panel Charger IP-camera accessoire Zwart

Arlo Ultra Pro 3. Type oplader: Auto, Type stroombron: zonne-energie, Lader compatibiliteit: Universeel, Stroomspanning bescherming: Overbelasting. Kleur van het product: Zwart

EUR: 99.00

WMF Stelio glazenkan Koffiefilter apparaat Aluminium

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek WMF Stelio glazenkan Koffiefilter apparaat Aluminium

Dit koffiezetapparaat van WMF is uitgerust met een glazen kan die u de mogelijkheid geeft om tien kopjes koffie te zetten. Een extern niveau van het waterniveau helpt bij het vullen van de tank.

EUR: 57.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties