telefoons | expert

Gigaset AL385A DUO Dect telefoon Zwart

Op Perfect Plasma is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Gigaset AL385A DUO Dect telefoon Zwart (Gigaset-AL385A-DUO-Dect-telefoon-Zwart372588464)

De Gigaset AL385A DUO Zwart is een toestel dat betrouwbaar is. De set sluit je aan en dan is de telefoon klaar voor gebruik. Voordelen van de Gigaset AL385A DUO Zwart * Ruimte voor 80 contacten * 50 meter bereik in huis * 25 minuten opnametijd op het antwoordapparaat Gigaset AL385A DUO Zwart De Gigaset AL385A DUO Zwart is een draadloos toestel. Naast het basisstation heeft deze set een extra station voor een tweede telefoon. De telefoon geeft een melding als de accu bijna leeg is. Op het antwoordapparaat is er ruimte voor 25 minuten aan opname. In het telefoonboek kun je 80 contacten opslaan. De telefoon heeft een bereik van 50 meter in huis.


sterren: Expensive

EUR: 49.95

Andere producten uit deze categorie

Anker PowerDrive+ III Duo Origin Powerbank

Op Perfect Plasma is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Anker PowerDrive+ III Duo Origin Powerbank

Gelijktijdig opladen met hoge snelheid: 2 PowerIQ 3.0-compatibele USB-C-poorten combineren voor een enorme 48W aan vermogen.

EUR: 27.95

Gigaset GS290 Protection Glass Smartphone screenprotector Zwart

Op Perfect Plasma is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Gigaset GS290 Protection Glass Smartphone screenprotector Zwart

De Gigaset Protection Glass bescherming is speciaal gemaakt voor de Gigaset GS290. Dit gladde en geharde glas bedekt het volledige scherm.

EUR: 14.95

Azuri Walletcase magnetic closure & 3 cardslots Nokia 2 (2018) Telefoonhoesje Zwart

Op Perfect Plasma is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Azuri Walletcase magnetic closure & 3 cardslots Nokia 2 (2018) Telefoonhoesje Zwart

Bescherm en accentueer uw Nokia 2 met de zwarte Azuri Walletcase met magnetische sluiting. De case is een luxe, lichtgewicht beschermende hoes die natuurlijk en zacht aanvoelt.

EUR: 21.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties