telefoons | expert

Anker PowerDrive+ III Duo Origin Powerbank

Op Perfect Plasma is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Anker PowerDrive+ III Duo Origin Powerbank (Anker-PowerDrive-III-Duo-Origin-Powerbank372579903)

Gelijktijdig opladen met hoge snelheid: 2 PowerIQ 3.0-compatibele USB-C-poorten combineren voor een enorme 48W aan vermogen. Een 30 W-poort voedt uw meest energie-hongerige apparaten, waaronder USB-C-notebooks, terwijl een 18 W-poort supersnel opladen mogelijk maakt voor tablets en telefoons.


sterren: Unknown

EUR: 27.95

Andere producten uit deze categorie

Hama BOOKLET GUARD IPHONE 11 Telefoonhoesje

Op Perfect Plasma is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Hama BOOKLET GUARD IPHONE 11 Telefoonhoesje

Met de Hama booklet 'Guard Pro' iPhone 11 maak je foto's en video's met jouw smartphone zonder hem uit de stijlvolle beschermhoes te halen.

EUR: 24.95

Apple Silicone case voor iPhone XS Max Telefoonhoesje

Op Perfect Plasma is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Apple Silicone case voor iPhone XS Max Telefoonhoesje

Het siliconenhoesje van Apple past precies over de volumeknoppen, de knop aan de zijkant en natuurlijk de vormen van iPhone XS Max zonder dat het geheel veel dikker wordt.

EUR: 49.95

Newstar TABLET-D100 Tablethouder

Op Perfect Plasma is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Newstar TABLET-D100 Tablethouder

Met deze universele tablet houder van NewStar, model TABLET-D100SILVER, plaatst u een tablet op het bureau. Deze steun is gemakkelijk te verstellen waardoor alle denkbare standen van uw tablet mogelijk zijn.

EUR: 94.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties