computer | expert

Acer Aspire XC-886 I3815 NL Desktop

Op Perfect Plasma is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Acer Aspire XC-886 I3815 NL Desktop (Acer-Aspire-XC-886-I3815-NL-Desktop372570073)

De Acer Aspire XC-886 I3815 NL desktop is uitgevoerd met een AMD processor, 8 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 1000GB HDD + 256GB SSD schijf. Kenmerken van de Acer Aspire XC-886 I3815 NL: * Geschikt voor dagelijks gebruik dankzij de AMD processor * Moeiteloos multitasken met 8 GB RAM * Met 256 GB SSD en 1000GB HDD start je binnen enkele seconden en heb je alle ruimte om alles wat je hebt op te slaan AMD processor De processor is het hart van een computer. Elke actie die je met je computer uitvoert, van een simpele muisklik tot de ingewikkeldste berekeningen, wordt uitgevoerd door de processor. AMD maakt sterke processors voor een scherpe prijs. Gebruik je je computer vooral voor dagelijkse activiteiten zoals internetten, Office-bestanden en e-mailen, kies dan voor een AMD processor, 8GB RAM werkgeheugen Multitasken gaat moeiteloos dankzij het werkgeheugen van 8 GB RAM, zonder problemen kan je zware taken verrichten. Wil je bijvoorbeeld foto's en video's kunnen bewerken of lichte games spelen, het is allemaal mogelijk met 8 GB RAM. 1000GB HDD + 256GB SSD geheugen Maak je veel foto's, wil je je games kunnen installeren of heb je veel ruimte nodig voor allerlei software dan heb je een grote opslagcapaciteit nodig. Deze computer beschikt over 1 TB (1000 gigabyte) aan opslagruimte op de HDD en 256 GB op de SSD. De grote capaciteit is ideaal voor wanneer je gebruik gaat maken van software voor foto- en videobewerking, de SSD zal ervoor zorgen dat dit vloeiend verloopt. Alle Acer desktops ()  AMD desktops ()


sterren: onbekend

EUR: 549.00

Andere producten uit deze categorie

LG 24BL650CB Monitor

Op Perfect Plasma is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek LG 24BL650CB Monitor

De LG 24BL650CB is de ideale monitor voor dagelijkse werkzaamheden zoals surfen op het internet, tekstverwerking en video&aposs bekijken.

EUR: 249.00

Acer Aspire XC-895 I5428 NL Desktop

Op Perfect Plasma is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Acer Aspire XC-895 I5428 NL Desktop

De Acer Aspire XC-895 I5428 NL is een desktop met een Intel i5 processor en 512 GB opslagcapaciteit.

EUR: 549.00

Targus CN01 Laptop tas

Op Perfect Plasma is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Targus CN01 Laptop tas

Deze mooie collectie laptop-tassen is gebaseerd op een moderne interpretatie van een klassiek ontwerp. Iedere tas is met veel zorg en aandacht ontworpen met het oog op stijl en gebruiksgemak.

EUR: 54.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties