beeld | geluid | expert

Philips HTL3320/10 Soundbar

Op Perfect Plasma is alles over beeld | geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Philips HTL3320/10 Soundbar (Philips-HTL332010-Soundbar372571119)

Met de Philips HTL3320/10 komen series en films helemaal tot leven, van de meest subtiele tot de spannendste scènes. Deze krachtige soundbar met draadloze subwoofer biedt een vol, rijk geluid en kristalheldere dialogen. De voordelen van de Philips HTL3320/10: * 3.1-kanaals draadloze subwoofer * Dolby Digital: midden in de actie * Totaal vermogen van 300W * Centrale luidspreker voor sprankelende dialogen 3 kanalen: mid range-drivers en tweeters Met deze soundbar van 300W kan je nog meer genieten van alle content waarvan je houdt, van films en series tot sport. De drie kanalen brengen het beste naar boven in het geluid van je favoriete series. De krachtige, compacte draadloze subwoofer verbetert daarnaast de bas flink: explosies donderen door de kamer en muziek heeft een diepe en rijke klank. Mis geen enkel woord dankzij de krachtige centrale luidspreker De centrale luidspreker van de soundbar zorgt ervoor dat dialogen helder, transparant en perfect gebalanceerd zijn. Zo hoor je ieder woord, of je nu in de hoek zit of precies in het midden van de kamer. Dolby-audio: midden in de actie Ga volledig op in je favoriete series en films. Deze soundbar met draadloze subwoofer ondersteunt de Dolby Digital Surround Sound-indeling voor een grootse en meeslepende ervaring. Ontdek bluetooth en USB-aansluitingen Zodra de sensatie op het scherm is afgelopen, schakel je de soundbar eenvoudig over naar bluetooth en zet je een playlist aan. Of speel jouw muziek rechtstreeks af vanaf een USB-stick. Zo geniet je van hetzelfde rijke geluid, ongeacht waar je graag naar luistert.


sterren: identiekEUR: 245.00

Andere producten uit deze categorie

Harman Citation Sub S Subwoofer

Op Perfect Plasma is alles over beeld | geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Harman Citation Sub S Subwoofer

De Harman Kardon Citation Sub S is het perfecte maatje van de Citation Multibeam 700 ().

EUR: 399.00

Avinity Premium optische audio-kabel ODT 2m Klasse 4 Optische kabel

Op Perfect Plasma is alles over beeld | geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Avinity Premium optische audio-kabel ODT 2m Klasse 4 Optische kabel

De Avinity Premium optische-kabel Klasse 4 is een extreem duurzame kabel die een kristalhelder geluid levert.

EUR: 34.99

Denon DCD-600NE CD speler

Op Perfect Plasma is alles over beeld | geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Denon DCD-600NE CD speler

Designed for the aspiring music enthusiast, enjoy your favourite CD's with the Denon DCD-600NE CD Player.

EUR: 246.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties