algemeen | expert

Xavax Stofzuigerzak Bs 01 /Doos 4 Stuks + 1 Filter Stofzuiger accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Xavax Stofzuigerzak Bs 01 /Doos 4 Stuks + 1 Filter Stofzuiger accessoire (Xavax-Stofzuigerzak-Bs-01-Doos-4-Stuks--1-Filter-Stofzuiger-accessoire372566738)

De Xavax Stofzuigerzak BS 01/Doos 4 stuks + 1 filter schaf je aan als vervanger voor originele of niet originele stofzuigerzakken. Voordelen van de Xavax stofzuigerzak BS 01 * TÜV-gekeurd: gecontroleerd op filterwerking, zuigvermogen en gebruiksduur * Voorkomt ontstaan van bacteriën en schimmelvorming * Stevige houderplaat op de stofzuigerzak * Gemaakt van MicroMultiVlies Voorkom schimmelvorming en bacteriën De stofzuigerzak is gemaakt van een MicroMultiVlies met een filtervermogen van 99, 9%. Hiermee voorkomt hij de vorming van bacteriën, schimmelvorming, fijnstof en het ontstaan van allergische reacties. De veroorzakende stoffen zoals pollen en mijten worden dankzij de opbouw in meerdere lagen effectief opgenomen. Hiernaast is de houderplaat op de zak gemaakt van zwaar belastbaar kunststof, zodat je hem stevig in je stofzuiger klemt. In de doos vind je vier stofzuigerzakken en één verwisselbare filter. Ontdek meer over Xavax ()


sterren: Unknown

EUR: 10.95

Andere producten uit deze categorie

Hama Reinigingscassette VHS/S-VHS Audio accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Hama Reinigingscassette VHS/S-VHS Audio accessoire

De hama video vhs/s-vhs reinigingscassette gebruik je voor effectieve en behoedzame reiniging van de magneetkoppen en bandgeleiding bij de videorecorder.

EUR: 11.99

Xavax LED KOELKAST/DIEPVRIESLAMP 1.8W E14 Koelkast accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Xavax LED KOELKAST/DIEPVRIESLAMP 1.8W E14 Koelkast accessoire

De Xavax LED koelkast/diepvrieslamp is een energiebesparende vervanging van traditionele gloeilampen in koel/vriesapparaten.

EUR: 10.95

Siemens LZ46561 Afzuigkap accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Siemens LZ46561 Afzuigkap accessoire

De Siemens LZ46561 greeplijst is geschikt voor 60 cm brede vlakschermkappen.

EUR: 89.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties