algemeen | expert

Hama Universele laptop-oplader 12-22 Volt 90 Watt Presenter Zwart

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Hama Universele laptop-oplader 12-22 Volt 90 Watt Presenter Zwart (Hama-Universele-laptop-oplader-12-22-Volt-90-Watt-Presenter-Zwart372568630)

De Hama notebook power adapter 90W gebruik je ter vervanging van een verloren of een kapotte voedingsadapter. Voordelen van de Hama notebook power adapter 70W * Geschikt voor wereldwijd gebruik * Zeer laag energieverbruik * Met handig klittenband * Inclusief 8 adapter pluggen Universele adapter Met deze universele notebook adapter van 70 watt vervang je een verloren of een kapotte voedingsadapter. De adapter is geschikt voor wereldwijd gebruik in combinatie met een land specifieke adapter voor een netaansluiting van 110 - 240 volt. Ontdek meer over hama ()


sterren: Unknown

EUR: 39.95

Andere producten uit deze categorie

Hama Reinigingscassette VHS/S-VHS Audio accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Hama Reinigingscassette VHS/S-VHS Audio accessoire

De hama video vhs/s-vhs reinigingscassette gebruik je voor effectieve en behoedzame reiniging van de magneetkoppen en bandgeleiding bij de videorecorder.

EUR: 11.99

Bosch KSZ1AVD20 Koelkast accessoire Brons

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch KSZ1AVD20 Koelkast accessoire Brons

* Verwisselbaar deurfront voor VarioStyle (Brons metallook) Afmetingen: 186 x 60 cm

EUR: 187.00

Flexson 5 meter stroomkabel voor Sonos One/Play:1 Audio accessoire Zwart

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Flexson 5 meter stroomkabel voor Sonos One/Play:1 Audio accessoire Zwart

Flexson FLXS15M1021EU. Lengte snoer: 5 m

EUR: 19.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties