algemeen | expert

AEG Vrieslade / Middelste, Transparant / ZRB33100WA, ZRB36101XA Koelkast accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG Vrieslade / Middelste, Transparant / ZRB33100WA, ZRB36101XA Koelkast accessoire (AEG-Vrieslade--Middelste-Transparant--ZRB33100WA-ZRB36101XA-Koelkast-accessoire372581785)

De AEG Vrieslade / Middelste, Transparant / ZRB33100WA, ZRB36101XA is een transparante vrieslade. Heb je bij het schoonmaken van je koelkast per ongeluk de lade kapot laten vallen of is hij gewoon aan vervanging toe? Je kunt de vrieslade hiermee eenvoudig vervangen.


sterren: Unknown

EUR: 75.49

Andere producten uit deze categorie

Hama Reinigingscassette VHS/S-VHS Audio accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Hama Reinigingscassette VHS/S-VHS Audio accessoire

De hama video vhs/s-vhs reinigingscassette gebruik je voor effectieve en behoedzame reiniging van de magneetkoppen en bandgeleiding bij de videorecorder.

EUR: 11.99

Xavax Steun/support tss was-en droogmachine 55-68cm Wasmachine accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Xavax Steun/support tss was-en droogmachine 55-68cm Wasmachine accessoire

De Xavax steun 55 - 68 cm is een universeel tussenstuk voor het veilig bevestigen van de droger op de wasmachine. Voordelen van de Xavax steun * Incl.

EUR: 41.99

Xavax LED KOELKAST/DIEPVRIESLAMP 1.8W E14 Koelkast accessoire Wit

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Xavax LED KOELKAST/DIEPVRIESLAMP 1.8W E14 Koelkast accessoire Wit

De Xavax LED koelkast/diepvrieslamp is een energiebesparende vervanging van traditionele gloeilampen in koel/vriesapparaten.

EUR: 10.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties