algemeen | expert

AEG A6RHES31 Koelkast accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6RHES31 Koelkast accessoire (AEG-A6RHES31-Koelkast-accessoire372560834)

Eenvoudig toegang tot uw ingrediënten. Het uitschuifbare plateau van AEG biedt een handige oplossing om uw voedsel in de koelkast op te slaan en er gemakkelijk toegang toe te hebben.


sterren: Unknown

EUR: 98.95

Andere producten uit deze categorie

Hama Reinigingscassette VHS/S-VHS Audio accessoire

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Hama Reinigingscassette VHS/S-VHS Audio accessoire

De hama video vhs/s-vhs reinigingscassette gebruik je voor effectieve en behoedzame reiniging van de magneetkoppen en bandgeleiding bij de videorecorder.

EUR: 11.99

Smeg KITFCDD Afzuigkap accessoire Zwart

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Smeg KITFCDD Afzuigkap accessoire Zwart

Smeg KITFCDD. Soort: Afzuigkap filter, Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Koolstofvezel. Merkcompatibiliteit: Smeg, Compatibiliteit: KDD90VXE-2. Breedte: 300 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 20 mm.

EUR: 249.00

Numatic NVA-TELESCO Stofzuiger accessoire Aluminium

Op Perfect Plasma is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Numatic NVA-TELESCO Stofzuiger accessoire Aluminium

Dit is een telescopische zuigbuis van roestvrijstaal van Numatic. Hij is 420 x 560 mm en deze is zelf te bevestigen aan een Numatic stofzuiger.

EUR: 19.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties