wonen | expert

Philips LED lamp E14 4W 250Lm druipkaars helder dimbaar

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips LED lamp E14 4W 250Lm druipkaars helder dimbaar (Philips-LED-lamp-E14-4W-250Lm-druipkaars-helder-dimbaar372500992)

Deze heldere LED-kaarsen/kogels geven een schitterend, sprankelend lichteffect en gaan uitzonderlijk lang mee. Deze lamp is zowel aan als uit schitterend en perfect geschikt voor kroonluchters met kleine fittingen. Creëer de gewenste sfeer - Het licht kan worden gedimd Klassiek design met moderne look - Past perfect bij uw kroonluchter Creëer een warme en gezellige sfeer - Echt warm wit licht zoals van een gloeilamp (2700 K) Zacht en warm licht - Zacht, sprankelend licht voor een warme en uitnodigende sfeer Zie objecten in hun ware, natuurlijke kleuren - Hoge kleurweergave (CRI > 80) voor levendige kleuren.


sterren: onbekendEUR: 12.99

Andere producten uit deze categorie

Philips LED lamp E27 4W 250Lm kogel helder

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips LED lamp E27 4W 250Lm kogel helder

Heldere LED-kaarsen/-kogels van Philips geven een schitterend, sprankelend lichteffect en gaan uitzonderlijk lang mee. Deze lamp is zowel aan als uit schitterend en perfect geschikt voor kroonluchters met kleine fittingen.

EUR: 9.99

Philips LED lamp R7s 118mm 6,5W 806Lm staaf - Plusline

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips LED lamp R7s 118mm 6,5W 806Lm staaf - Plusline

Deze innovatieve rechte LED-lamp is de perfecte vervanging voor rechte R7S-halogeenlampen en is ook nog eens veel energiezuiniger.

EUR: 19.99

Philips LED lamp E14 4W 250Lm kaars helder dimbaar

Op Perfect Plasma is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips LED lamp E14 4W 250Lm kaars helder dimbaar

Heldere LED-kaarsen van Philips geven een schitterend, sprankelend lichteffect en gaan uitzonderlijk lang mee. Deze lamp is zowel aan als uit schitterend en perfect geschikt voor kroonluchters met kleine fittingen (E14).

EUR: 11.99

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties