witgoed | expert

Liebherr KBef 4310-20 koelkast zonder vriesvak

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr KBef 4310-20 koelkast zonder vriesvak (Liebherr-KBef-4310-20-koelkast-zonder-vriesvak372503075)

De Liebherr KBef 4310-20 koeler is een BLU Performance model en biedt een apart 0°C gedeelte voor het extra lang bewaren van vlees, vleeswaren, vis, zuivelproducten, groente en fruit. In twee van de drie BioFresh 0°C laden is de luchtvochtigheid regelbaar. Een BluPerformance model is volgens een volledig nieuw koelconcept ontworpen en biedt dankzij het wegwerken van de condensor (het "zwarte rooster achterop uw huidige koelkast) in de plint meer netto inhoud in het koel- en vriesdeel. Daarbij is dit model bijzonder energiezuinig (A+++) en stil, 38 dB. Het geïntegreerde flessenplateau biedt plaats aan grote gezinsflessen, ook handig is de LED plafondverlichting en de SuperCool functie. De netto inhoud is 366 liter. Deze koeler is uitgevoerd met een Edelstaal front. Energieklasse A+++.


sterren: identiekEUR: 1299.00

Andere producten uit deze categorie

Philips 9865320066 cd recording

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Philips 9865320066 cd recording

De markten voor DVD+R en DVD+RW groeien nog steeds. Philips speelt een toonaangevende rol bij de introductie van innovatieve ontwikkelingen, zoals supersnelle discs met hoge capaciteit. - Ultiem gebruiksgemak - Bewaar uw waardevolle gegevens op DVD

EUR: 11.99

Liebherr WKr 3211-21 wijnkoelkast

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr WKr 3211-21 wijnkoelkast

De Liebherr wijnbewaarkast WKr 3211 met 1 vaste temperatuur is uitgevoerd met matzwarte zijwanden en bordeauxrode deur. Vinothek model met verstelbare houten legplateaus, digitale temperatuurmeter, FreshAir filter en ventilatiekoeling.

EUR: 1199.00

Liebherr KBes 4350-20 koelkast zonder vriesvak

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr KBes 4350-20 koelkast zonder vriesvak

De Liebherr KBes 4350 is de ruimste en zuinigste BLU Performance koelkast met apart 0°C gedeelte voor het extra lang bewaren van vlees, vleeswaren, vis, zuivelproducten, groente en fruit.

EUR: 1599.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties