witgoed | expert

Liebherr CNef 4815-20 koelkast met vriesvak

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr CNef 4815-20 koelkast met vriesvak (Liebherr-CNef-4815-20-koelkast-met-vriesvak372503071)

Deze Liebherr CNef 4815 is een A+++ combikast met aparte temperatuurregeling voor het koel- en vriesdeel. Het NoFrost vriesdeel hoeft u nooit meer handmatig te ontdooien en het koeldeel kunt u apart aan/uitschakelen, handig bij het schoonmaken en energiebesparend bij langere afwezigheid. De kastbrede BioCool groentelade loopt op rolwieltjes en de verstelbare deurvakken met glasbodem zijn vaatwasser bestendig. De netto inhoud koelen is 260 liter en netto inhoud vriezen is 101 liter. Deze koel/vries combinatie heeft een stijlvolle Edelstaal front.


sterren: onbekendEUR: 1349.00

Andere producten uit deze categorie

Liebherr CBNbs 4815-20 koelkast met vriesvak

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr CBNbs 4815-20 koelkast met vriesvak

De Liebherr CBN 4815bs is een A+++ model met Touch display achter de koeldeur. Het NoFrost vriesdeel hoeft u nooit meer te ontdooien en staat niet in verbinding met het apart regelbare koeldeel.

EUR: 1599.00

Severin KG2388 kookplaat accessoire

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Severin KG2388 kookplaat accessoire

De KG 2388 van Severin is een Teppan-Yaki bakplaat die voorzien is van een hoogwaardige antiaanbak grillplaat. Het snoer met regelbare thermostaat en controlelampje is afneembaar.

EUR: 49.95

Philips 9865330046 cd recording

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Philips 9865330046 cd recording

De uitvinder van de technologie├źnachter CD en DVD De markten voor DVD+R en DVD+RW groeien nog steeds. Philips speelt een toonaangevende rol bij de introductie van innovatieve ontwikkelingen, zoals supersnelle discs met hoge capaciteit.

EUR: 11.99

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties