witgoed | apparatuur

Bosch stoomstrijkijzer TDA70EASY

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Bosch stoomstrijkijzer TDA70EASY (Bosch-stoomstrijkijzer-TDA70EASY372502922)

Met deze Bosch TDI90EASY stroomstrijker is strijken nog nooit zo eenvoudig geweest. Hij beschikt namelijk over EasyComfort voro het maximale comfort en gemak, geen ingewikkelde temperatuurinstellingen meer, er is slechts 1 stand voor alle textielstanden. De i-Temp Advanced zorgt voor een optimale combinatie van temperatuur en stoom, zodat u alle strijkbare stoffen snel en veilig kunt strijken. Met de SensorSecure geeft het strijkijzer u maximale veiligheid, wanneer de hendel wordt losgelaten, schakelt hij automatisch uit en warmt zich weer snel op wanneer u het strijken hervat. Stoomstootvolume: 200 gram.


sterren: onbekendEUR: 89.95

Andere producten uit deze categorie

Philips stofzuiger FC8578/09

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Philips stofzuiger FC8578/09

De nieuwe Philips Performer Active-stofzuiger levert optimale schoonmaakprestaties met hygiƫnische stofverwijdering. De AirflowMax-technologie zorgt voor langer* behoud van een optimale zuigkracht.

EUR: 148.00

Bosch stoomstrijkijzer TDA5029210

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Bosch stoomstrijkijzer TDA5029210

Met deze Bosch TDA5029210 kunt u krachtig en veilig strijken. Dit stoomstrijkijzer heeft 2.900 watt, met het AdvancedSteam System wordt de stoom nog beter verdeeld dankzij de optimale plaatsing van de stoomgaatjes.

EUR: 79.95

Sencor kruimelzuiger SVC 190 rood

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Sencor kruimelzuiger SVC 190 rood

De Sencor SVC190R kruimelzuiger heeft een werking van tot 15 minuten zonder opladen. Het oplaadstation met adapter is vrijstaand of aan de muur te bevestigen zodat u altijd een volledig opgeladen kruimelzuiger tot uw dienst heeft.

EUR: 29.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (apparatuur)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties