witgoed | apparatuur

AEG steelstofzuiger CX7-2-30GM grijs metallic

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek AEG steelstofzuiger CX7-2-30GM grijs metallic (AEG-steelstofzuiger-CX7-2-30GM-grijs-metallic372526951)

Of u nou de trap, onder het bed, bovenop een kast of in de auto wilt stofzuigen, met de AEG CX7-2-30GM steelstofzuiger kunt u overal makkelijk bij. Het mondstuk draait 180° mee en u kunt de handeenheid loskoppelen voor kleine, moeilijk te bereiken ruimtes. Dankzij led-lampjes ziet u altijd precies waar het vuil ligt en de stofzuiger blijft rechtop staan wanneer u even uw handen vrij wilt hebben. Voordelen van de AEG CX7-2-30GM * Doordat de handeenheid is los te koppelen kunt u ook kleine, moeilijk te bereiken ruimtes stofzuigen * U kunt overal goed bij doordat het mondstuk 180° kan draaien * Met een volle accu kunt u 30 minuten stofzuigen en de accu is snel weer op te laden * Op het mondstuk zitten led-lampjes zodat u altijd goed kunt zien waar het vuil ligt * De stofzuiger blijft staan als u hem rechtop zet Steelstofzuiger en krachtige kruimeldief in éénDe X Flexibility heeft een 2-in-1 functie. Met de afneembare kruimelzuiger kunt u snel en eenvoudig bovenop tafels of boekenplanken zuigen. Dankzij de 180° Easysteer wordt schoonmaken in hoeken en onder tafels eenvoudig. De steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Hij biedt grenzeloze schoonmaakvrijheid op alle oppervlakken. De X Flexibility wordt geleverd met de hoogwaardige lithium TurboPower-batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij en lichter en gebruiksvriendelijker is. De batterij is snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 30 minuten. De gemotoriseerde vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor de optimale zuigwerking en beschikt over een brede zuigmond die ook grotere vuildeeltjes, zoals muesli en rijst, gemakkelijk opzuigt. Daarbij is de X Flexibility uitgerust met ledverlichting op de zuigmond, waarmee de vloer voor de stofzuiger wordt verlicht en u dus gemakkelijk op donkere plekken kunt stofzuigen. Het laadstation kunt u op de vloer plaatsen of aan de muur bevestigen. U kunt de stofzuiger rechtop parkeren, dit is makkelijk als u even iets wilt verplaatsen voordat u verder wil stofzuigen. De stofcontainer en het filter zijn gemakkelijk te legen en wasbaar. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie. De zuigkracht kunt u instellen op twee verschillende standen.


sterren: identiekEUR: 169.00

Andere producten uit deze categorie

Brabantia stoomstrijkijzer BBEL1009PE paars

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Brabantia stoomstrijkijzer BBEL1009PE paars

Met de brabantia BBEL1009BE stoomstrijkijzer wordt het strijken een stuk gemakkelijker. Met de keramische strijkzool glijdt u makkelijk over alle oppervlakten.

EUR: 44.95

Bosch zakloze stofzuiger BGS5ALL5 zilver/zwart

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Bosch zakloze stofzuiger BGS5ALL5 zilver/zwart

De BGS5ALL5 is een stofzakloze stofzuiger van Bosch. Dankzij de unieke SensorBagless Technology is deze stofzuiger ongelofelijk stil en krachtig en vereist minimaal onderhoud.

EUR: 299.00

Bissell stoomreiniger 1977N Vac & Steam blauw/titanium

Op Perfect Plasma is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Bissell stoomreiniger 1977N Vac & Steam blauw/titanium

Stofzuiger en stoomreiniger in-één! De BISSELL 1977N Vac & Steam reiniger geeft stof en bacteriën in huis geen kans. U kunt namelijk in één beweging stofzuigen en de vloer stomen.

EUR: 175.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (apparatuur)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties